Computer Hulp Nodig ? - Direct hulp bij MEGASNEL ICT

Computer onderhoud en reparatie, zowel bij u thuis als ook bij ons in het "Computer Reparatie Centrum"
Al 15 jaar lang uw betrouwbare service partner ! als een van de eerste met het Computer hulp aan huis
concept [ 1999 ] en sinds jaar en dag ECHTE specialisten die weten wat ze doen, en met u als
klant meedenken in oplossingen.

Probleem Onderhoud Herstel Problemen Service Repareren 
Almere Reparaties Hulp PC Computer Reparatie 
Computer PC Hulp Reparaties Almere 
Computer Service Almere.Computerhulp aan huis in Almere.

de totaaloplossing op ICT gebied bij computerproblemen!
Aanschaf. van en. hulp. bij nieuwe of gebruikte PC en. Laptop -.
Herstel. van Windows of. Linux bij 
problemen of virus -.
Repareren. , Installeren en. Configuratie ..

 

Computer Reparatie sinds 1999

MegaSnel ICT komt u mogelijk al bekend in de oren, sinds 1999 leveren wij al de computer reparatiedienst. Wij waren een van de eerste en zijn hiermee veel op televisie en de media gekomen en mogelijk heeft u onze naam hier voorbij horen komen.

Onze dekking is geheel Nederland, we rijden met onze busjes graag bij u langs en lossen de problemen vakkundig op. Ons bedrijf is gevestigd in Almere, hier zit ook onze helpdesk en het computer reparatiecentrum waar u met uw laptop of computer langs kunt komen om een reparatie bij ons te laten uitvoeren.

Langsrijden bij u om problemen aan uw computer, laptop, PC, modem, switch, Internet, WiFi of meterkast netjes te krijgen ? Geen probleem. Wij doen het graag voor u.
Wij zitten dan ook veel in Almere, Lelystad, Hilversum, Muiden, Amsterdam, Haarlem, Den Haag, Den Bosch, Rotterdam, Weesp, Emmeloord, Leeuwarden, Utrecht, Amstelveen, Dordrecht, Woerden, maar ook in Delft, Leiden, Maassluis, Hoofddorp en de omgeving van Schiphol is ook zeker geen uitzondering.

Computerhulp aan huis

Megasnel ICT computerhulp aan huis

Bij problemen met uw stroom belt u vaak naar een elektramonteur. Bij problemen met water of afvoer natuurlijk naar de loodgieter. Maar wie belt u bij computerproblemen? Juist: een ICT specialist, maar dan wel graag een echte!

Er zijn genoeg ‘beunhazen’ op de markt die echt wel iets kunnen, maar het er gewoon ‘bij doen’. En zodoende niet alles weten. En het niet op de juiste manier doen kan u uiteindelijk veel meer tijd, geld en energie gaan kosten. Echte MegaSnel ICT monteurs hebben de juiste opleidingen genoten en gaan geregeld naar trainingen. Wij hebben altijd de juiste spullen in de onderhoudsauto’s liggen en spreken zowel Nederlands als Engels. Een monteur van MegaSnel ICT is de zekerheid van een oplossing en uw probleem lossen wij natuurlijk MegaSnel voor u op. Of het nu gaat om een vastgelopen computer, een stukke harde schijf, internet dat niet meer werkt, herinrichten van een nieuw systeem of een printer; het maakt niet uit; wij weten er wel raad mee.

Wilt u meer informatie, advies of een afspraak inplannen met een van onze monteurs dan kunt u contact opnemen met het volgende telefoonnummer: 036 52 98 477. 
Of neem contact op via het contactformulier.

De computerdokter

De computer heeft wel vaker problemen maar wie lost de problemen op ? Al vanaf het prille begin in 1999 weet MegaSnel ICT vele duizenden computers te repareren. Onze kennis is dan ook groot te noemen, voor elk type en elk merk.


- Trage computer; 
- Backup maken en of herstellen; 
- Installeren van nieuwe computer; 
- Sneller maken van de computer; 
- Geheugen bij plaatsen in de computer;
- NIeuwe harddisk plaatsen [ SATA, SSD e.t.c ];
- Updates van software;
- Algemeen onderhoud;
- Netwerk installatie, gedeelde documenen;
- WiFI en of bekabeld netwerk installeren.

Deze klanten gingen u voor: