Mainstream ondersteuning beeindiging Windows 7 op 13 januari 2015

 

Op 13 januari 2015 zal Microsoft de mainstream ondersteuning van het nog steeds zeer populaire Windows 7 beëindigen.Geen paniek, je kunt het daarna nog steeds minimaal vijf jaar lang veilig gebruiken.

Zodra de mainstream support ondersteuning stopt zullen er geen grote servicepacks meer verschijnen en zullen er geen nieuwe functies meer worden toegevoegd.

Als je Windows 7 prettig vindt werken dan heb je eigenlijk ook geen nieuwe servicepacks nodig en zeker geen nieuw ontworpen gebruikersinterface. Microsoft blijft gewoon de kwetsbaarheden aanpakken welke een beveiligingsrisico vormen. Windows 7 blijft dus gewoon een veilig besturingssysteem tot minimaal 14 januari 2020.

 De mainstream ondersteuning van Windows Vista eindigde op 10 april 2012 en de uitgebreide beveiligingsondersteuning voor Windows Vista zal eindigen op 11 april 2017. Binnen tweeenenhalf jaar Vista vervangen naar een nieuwe versie lijkt dus een verstandige keuze.

 

 

Zakelijke computerondersteuning en systeembeheer

Systeembeheer en ICT diensten van MegaSnel ICT zijn mogelijk in geheel Nederland, wij zitten dagelijks door het gehele land. Door de groeiende mogelijkheden kan 90 % van alle problemen remote worden opgelost. Waar een systeembeheerder vaak enorm prijzig kan zijn om in dienst te nemen en vooral te houden, bieden wij de flexibele oplossing als oproepsysteembeheerder. En indien gewenst vast contactpersoon en een vaste lage prijs en geen verplichtingen. Onze medewerkers kunt u zien als een helpende hand als deze nodig is.

Het is niet efficient om bij een kleine onderneming een systeembeheerder vast 40 uur neer te zetten. Vaak is 2 tot 10 uur per maand meer dan genoeg. Wij spelen in op deze markt door ons flexibel mee te werken en voelen ons betrokken bij uw onderneming. Uw systeem- en netwerkproblemen lossen wij op.

Computerhulp bij uw thuis

Computerspecialist ben je niet zomaar, hier groei je naar toe. Er zijn er vele personen welke zich computer-expert noemen.
Echter zijn dit vaak hobbyisten welke het naast hun gewone werk erbij doen.
MegaSnel mag zich gerust specialist noemen.
Met al meer dan 15 jaar ervaring is dat ook meer dan gegrond.

Wenst u ook een computer monteur bij u thuis ?

Bel, e-mail of kom gerust bij ons langs. MegaSnel Computer Reparatiecentrum Almere is reeds sinds 1999 actief
bij het ondersteunen op het gebied allerlei pc en netwerkproblemen. Zo hebben wij diverse deskundigen in ons team zitten
en kunnen wij zeer snel een passende en de juiste oplossing bieden voor uw vragen en of problemen.

Computermonteurs bij u thuis en op kantoor: betaalbaar en professioneel.
Ook kunt u gewoon zonder afspraak langskomen bij ons computerreparatiecentrum op de :
Verfmolenstraat 4
1333AV Almere

Ook zonder afspraak kunt u ook gewoon bij ons langskomen en kijken wij de pc voor u na.

Deze klanten gingen u voor: