Parkeer garage voorzien van straal verbinding voor netwerk verbinding

De vrijstaande parkeergarage is voorzien van een snelle 300mbit draadloze straal verbinding voor
het verbinden van het pand naar een vaste internet verbinding.
Doormiddel van deze verbinding kan alle infra verbonden worden zoals camera's ,
automaten, services, intercom, verlichting en elektra verbruik.

 

Pand naar pand draadloze wifi straal verbinding

Op het moment dat een kabel niet mogelijk is en er toch een netwerk of internet verbinding nodig zal zijn kan een WiFi straalverbinding de oplossing zijn om toch een snelle netwerk- of internetverbinding tot stand te brengen en dat zeer betaalbaar ook nog eens !

wifi straal verbinding

Een straalverbinding is een zeer precieze en juist afgestelde zender welke net als met  een laser een zeer direct signaal zal uitstralen waardoor het net als een kabel zal functioneren. De speciale zenders zoals wij deze gebruiken kunnen tot 1000 Mbit snelheden behalen en afstanden tot zelfs 20 kilometer is hiermee mogelijk. De kleinste zender is zo groot als een pakje sigaretten en de grootste zo groot als een trommel. 

 straal verbinding

De straalzenders zijn geschikt voor bijvoobeeld uw oude pand aan uw nieuwe pand te verbinden of uw loods aan het kantoorgebouw, of wat te denken van uw huis aan uw bedrijf. Eigenlijk zijn de mogelijkheden eindeloos. Al sinds 1999 leveren wij deze zenders aan overheid, gemeentes maar ook Dance Valley, TT Assen en Fox en Endemol zijn klanten van ons voor vaste en / of  tijdelijke straalverbindingen.

 

 wifi straal zender installeren

 

Deze klanten gingen u voor: