Straalverbinding huren

Omdat er bij de installatie van een straalverbinding geen noodzaak is om ondergrondse of lange kabels te trekken is het zeer geschikt als een tijdelijke oplossing. Bijvoorbeeld voor festivals, sportevenementen of een ander soort tijdelijk evenement.

Een verbinding moet betrouwbaar zijn. Kwaliteit, service en communicatie vinden we daarom erg belangrijk. U heeft de opdracht en wens, wij zorgen voor een probleemloze werking.

Voordelen van straalverbindingen:

- Kostentechnisch interessant;
- Hoge bandbreedtes en snelheid;
- Zeer korte implementatietijd;
- Verplaatsbaar bij verhuizing.

Advies op maat

MegaSnel verhuurt dus ook straalverbindingen. Wilt u weten wat er mogelijk is en advies op maat ? Neem dan contact met ons op.

Straal verbinding huren of kopen voor tijdelijk netwerk of internet

Tijdens een verhuizing, een tijdelijk evenement of als er op een locatie slecht tot geen
internet is, tijdens de bouw van een gebouw of als oplossing voor het aansluiten
van uw VPN, Camera of alarm systeem.

Een huur zender voor het aansluiten van uw netwerk kan de oplossing zijn,
wij kunnen tot 2000 - 5000 meter afstand een draadloze zeer snelle verbinding
tot stand brengen met snelheden van 200 - 1000mbit.
wifi

Het huren van een straal verbinding kan al vanaf 1 dag tot enkele jaren, maar ook
koop bestaat tot de opties, alsmede het uitbreiden tot WIFI netwerk.

 

Pand naar pand draadloze wifi straal verbinding

Op het moment dat een kabel niet mogelijk is en er toch een netwerk of internet verbinding nodig zal zijn kan een WiFi straalverbinding de oplossing zijn om toch een snelle netwerk- of internetverbinding tot stand te brengen en dat zeer betaalbaar ook nog eens !

wifi straal verbinding

Een straalverbinding is een zeer precieze en juist afgestelde zender welke net als met  een laser een zeer direct signaal zal uitstralen waardoor het net als een kabel zal functioneren. De speciale zenders zoals wij deze gebruiken kunnen tot 1000 Mbit snelheden behalen en afstanden tot zelfs 20 kilometer is hiermee mogelijk. De kleinste zender is zo groot als een pakje sigaretten en de grootste zo groot als een trommel. 

 straal verbinding

De straalzenders zijn geschikt voor bijvoobeeld uw oude pand aan uw nieuwe pand te verbinden of uw loods aan het kantoorgebouw, of wat te denken van uw huis aan uw bedrijf. Eigenlijk zijn de mogelijkheden eindeloos. Al sinds 1999 leveren wij deze zenders aan overheid, gemeentes maar ook Dance Valley, TT Assen en Fox en Endemol zijn klanten van ons voor vaste en / of  tijdelijke straalverbindingen.

 

 wifi straal zender installeren

 

Straal verbindingen en toepassingen daarvan

 

Een straalverbinding kent vele toepassingen. Het doel waar u hem voor wenst te gebruiken kan eigenlijk alles zijn waar een netwerkkabel mee verbonden zou kunnen worden. De zender en / of ontvanger zelf kunnen we zo groot en zo klein maken als u zou wensen en in elke vorm aanpasbaar maken.

In of op een auto, een huis, een pand, een boot; we plaatsen ze overal binnen geheel Europa en zelfs daarbuiten. Ook voor bijvoorbeeld vakantieparken, grote schepen, havens, en diverse hotels.

Voordelen van straalverbindingen:
- Kostentechnisch interessant;
- Hoge bandbreedtes en snelheid;
- Zeer korte implementatietijd;
- Verplaatsbaar bij verhuizing; 
- Op accu werkbaar; 
- Kan zelfs op zonne-energie werken; 

Deze klanten gingen u voor: