Apple bevestigt nieuwe producten op 9 september

Onscherpe foto’s van wat mogelijk de nieuwe iPhone is. Geruchten over een saffieren scherm, een nieuwe betere sensor voor de camera en wellicht een grotere iPad van 12". En zou vandaag dan eindelijk het Apple-IWatch horloge worden geïntroduceerd?

Voor Apple‘s topman Tim Cook is het dinsdagavond 09 September het moment met de introductie van een scala producten waarmee hij zijn stempel op Apple wil drukken, en misschien wel uit de schaduw van Steve Jobs wil treden. Vanavond kunnen we nieuwe iPhones met grotere schermen, de smartwatch en diensten voor gezondheid, huisgadgets en mobiel betalen verwachten.

Zakelijke computerondersteuning en systeembeheer

Systeembeheer en ICT diensten van MegaSnel ICT zijn mogelijk in geheel Nederland, wij zitten dagelijks door het gehele land. Door de groeiende mogelijkheden kan 90 % van alle problemen remote worden opgelost. Waar een systeembeheerder vaak enorm prijzig kan zijn om in dienst te nemen en vooral te houden, bieden wij de flexibele oplossing als oproepsysteembeheerder. En indien gewenst vast contactpersoon en een vaste lage prijs en geen verplichtingen. Onze medewerkers kunt u zien als een helpende hand als deze nodig is.

Het is niet efficient om bij een kleine onderneming een systeembeheerder vast 40 uur neer te zetten. Vaak is 2 tot 10 uur per maand meer dan genoeg. Wij spelen in op deze markt door ons flexibel mee te werken en voelen ons betrokken bij uw onderneming. Uw systeem- en netwerkproblemen lossen wij op.

Deze klanten gingen u voor: