Computer Reparatie Almere

Computer problemen ? Windows werkt niet meer ? laat u computer repareren bij het computer Reparatie Centrum op de Verfmolenstraat 4 te almere.
Al ruim 15 jaar onderhouden, repareren en fixen wij alels op het gebied van computers , laptops en software.

computer onderhoud en reparatie in Almere, kennis van zaken, advies en persoonlijk contact !

Computers repareren is een vak, ieder probleem heeft een oorzaak maar de oplossing 
vinden is nu net het gene wat wij als bedrijf nu juist zo leuk vinden !

De computerdokter

De computer heeft wel vaker problemen maar wie lost de problemen op ? Al vanaf het prille begin in 1999 weet MegaSnel ICT vele duizenden computers te repareren. Onze kennis is dan ook groot te noemen, voor elk type en elk merk.


- Trage computer; 
- Backup maken en of herstellen; 
- Installeren van nieuwe computer; 
- Sneller maken van de computer; 
- Geheugen bij plaatsen in de computer;
- NIeuwe harddisk plaatsen [ SATA, SSD e.t.c ];
- Updates van software;
- Algemeen onderhoud;
- Netwerk installatie, gedeelde documenen;
- WiFI en of bekabeld netwerk installeren.

Computerhulp aan huis

Megasnel ICT computerhulp aan huis

Bij problemen met uw stroom belt u vaak naar een elektramonteur. Bij problemen met water of afvoer natuurlijk naar de loodgieter. Maar wie belt u bij computerproblemen? Juist: een ICT specialist, maar dan wel graag een echte!

Er zijn genoeg ‘beunhazen’ op de markt die echt wel iets kunnen, maar het er gewoon ‘bij doen’. En zodoende niet alles weten. En het niet op de juiste manier doen kan u uiteindelijk veel meer tijd, geld en energie gaan kosten. Echte MegaSnel ICT monteurs hebben de juiste opleidingen genoten en gaan geregeld naar trainingen. Wij hebben altijd de juiste spullen in de onderhoudsauto’s liggen en spreken zowel Nederlands als Engels. Een monteur van MegaSnel ICT is de zekerheid van een oplossing en uw probleem lossen wij natuurlijk MegaSnel voor u op. Of het nu gaat om een vastgelopen computer, een stukke harde schijf, internet dat niet meer werkt, herinrichten van een nieuw systeem of een printer; het maakt niet uit; wij weten er wel raad mee.

Wilt u meer informatie, advies of een afspraak inplannen met een van onze monteurs dan kunt u contact opnemen met het volgende telefoonnummer: 036 52 98 477. 
Of neem contact op via het contactformulier.

Computer Reparatie sinds 1999

MegaSnel ICT komt u mogelijk al bekend in de oren, sinds 1999 leveren wij al de computer reparatiedienst. Wij waren een van de eerste en zijn hiermee veel op televisie en de media gekomen en mogelijk heeft u onze naam hier voorbij horen komen.

Onze dekking is geheel Nederland, we rijden met onze busjes graag bij u langs en lossen de problemen vakkundig op. Ons bedrijf is gevestigd in Almere, hier zit ook onze helpdesk en het computer reparatiecentrum waar u met uw laptop of computer langs kunt komen om een reparatie bij ons te laten uitvoeren.

Langsrijden bij u om problemen aan uw computer, laptop, PC, modem, switch, Internet, WiFi of meterkast netjes te krijgen ? Geen probleem. Wij doen het graag voor u.
Wij zitten dan ook veel in Almere, Lelystad, Hilversum, Muiden, Amsterdam, Haarlem, Den Haag, Den Bosch, Rotterdam, Weesp, Emmeloord, Leeuwarden, Utrecht, Amstelveen, Dordrecht, Woerden, maar ook in Delft, Leiden, Maassluis, Hoofddorp en de omgeving van Schiphol is ook zeker geen uitzondering.

Niet iedereen kan een computer schoonmaken

Weten wat de inhoud is en wat de inhoud kan, dat zou iedereen moeten weten want niet alles kan worden schoongemaakt. Door de inhoud te kennen en te weten wat er fout kan gaan kunnen fouten worden voorkomen. De computer is de motor van de gebruiker en de werkplek en dus een belangrijk onderdeel van het werkproces. Er moet vakkundig en zorgzaam mee om worden gegaan.

De processor, het geheugen en wat te denken van de videokaart en of het moederboard zelf; ze zijn allen gevoelig voor overspanning, water, vocht, stof en statische schokken.

“Een computer schoonmaken, zo moeilijk is dat toch niet ?” Een PC schoonmaken doe je niet zomaar met een sopje, hiervoor zijn speciale materialen voor nodig. Computers bestaan uit elektronische delen die voor geen mogelijkheid aan vocht blootgesteld mogen worden. Als een computer met vocht blootgesteld wordt zal deze kortsluiting veroorzaken waardoor de kans zeer groot is dat uw PC niet meer zal werken.

Veel mensen kiezen ervoor om zichtbaar stof weg te halen met de stofzuiger. Dit kan natuurlijk altijd, maar je haalt daarmee lang niet alle stof weg welke wel wegehaald moet worden.

Computercleaning zorgt ervoor dat uw computer er weer uitziet als nieuw; door de uitgebreide gereedschappen welke onze cleaners met hun mee dragen kunnen zij de computer helemaal schoonmaken tot in het kleinste detail. Wilt u een afspraak maken ? Bel ons gerust op het volgende telefoonnnummer: 036 52 98 447.

Deze klanten gingen u voor: