Telefooncentrales

Telefoon centrales

Een telefooncentrale kan tegenwoordig digitaal of analoog zijn,
afhankelijk van het soort telefoonnummer dat u heeft aangeschaft. 

Veelal hebben bedrijven een vaste bureautelefoon welke door middel van
een fysieke telefooncentrale verbonden wordt met het netwerk van de telecomaanbieder. 

Vox Davo en VOIP telefoon centrales

MegaSnel ICT heeft alle kennis in huis om uw telefooncentrale voor u in te stellen en aan te passen aan uw wensen.

Als u bijvoorbeeld wilt dat na sluitingstijd de telefoon doorschakelt naar uw mobiel, of dat de bellers een melding krijgen met uw vooraf ingesproken openings- en sluitingstijden, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij installeren, configureren en monteren graag voor u de telefooncentrale.

Ieder bedrijf heeft zo zijn eigen wensen op het gebied van telefoonverkeer en de bereikbaarheid op kantoor. De Vox Davo is een uitermate geschikte telefooncentrale welke verschillende netwerk- en mediamogelijkheden te bieden heeft. Zo kan de telefooncentrale CD of MP3 muziek in de wacht afspelen, een automatische telefoniste kan de telefoon beantwoorden met teksten als bijvoorbeeld ‘alle medewerkers zijn in gesprek, u bent de eerstvolgende’, of een welkomstboodschap voor iedere beller: ‘Welkom bij Bedrijf X, wij schakelen u nu door met een van onze medewerkers.’.

Vox Davo

Ook bestaat er de mogelijkheid om bepaalde toestellen niet standaard te laten overgaan of bepaalde nummers niet te kunnen laten bellen, alsmede eventuele volgordes en welke toestellen. Zoveel opties met zoveel mogelijkheden. En dat maakt het juist zo ingewikkeld om dit zelf te doen. Wij maken daarom graag een afspraak om alles rustig door te spreken zodat het telefoonplan dat wij samen met u kunnen creëren ook daadwerkelijk in de praktijk kan worden gebracht.

Wij maken voor u de beste aanbiedingen op het gebied van KPN telefooncentrales, ook als u al reeds een offerte van een andere partij heeft liggen. 

Reparatie en storingen oplossen van ICT / Telecom problemen;
- Storingen in telefooncentrales;
- ISDN storingen / telefoonlijn storingen;
- Problemen na stroomuitval;
- Vox Davo telefooncentrale storingen;
- Bekabeling, telefoon- of netwerkbekabeling storingen;
- Doormeten van bekabeling;
- Storingsmonteurs in geheel Nederland.

Ook als u problemen ervaart of u nieuwe configuraties in uw telefooncentrale wilt hebben kunt u gerust contact met ons opnemen. Dit kan via het volgende telefoonnummer
036 5298447 of via het contactformulier. 

Deze klanten gingen u voor: